divendres, 23 octubre 2020

L'Ajuntament habilitarà un circuit d'accés i sortida del cementiri per evitar aglomeracions

L'Ajuntament habilitarà un circuit d'accés i sortida del cementiri per evitar aglomeracions

La situació actual per la pandèmia de la Covid-19 i les noves mesures fixades per la Generalitat per fer front a la propagació del virus, han portat a aplicar, per part de l'Ajuntament d'Agramunt, un conjunt de mesures per evitar les aglomeracions al cementiri municipal. Amb la previsió que durant els propers dies l'afluència de públic al cementiri municipal d'Agramunt pugui augmentar, s'adoptaran mesures preventius i de control per protegir la salut i la seguretat del la ciutadania. 

Per això, des de l'Ajuntament s'ha decidit mantenir obert el cementiri al tractar-se d'un espai municipal molt gran i a l'aire lliure amb l'horari habitual d'obertura per aquest època de l'any, de les 9.00 h a les 19.00 h. S'hi podrà accedir sense cita prèvia i sempre dins l'horari establert. Per garantir el distanciament físic, s'habilitarà una porta d'accés i una de sortida al cementiri per evitar les aglomeracions durant aquests dies. L'entrada es farà per la porta principal i la sortida per la porta lateral.

L'ús de la mascareta serà obligatori per a totes les persones i caldrà garantir la distància de seguretat. A més, es posarà a disposició de la ciutadania dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de l'equipament. 

Dins el cementiri no es podrà menjar ni beure, i caldrà fer un ús correcte de les papereres per depositar-hi les flors que estaran ubicades en diferents punts del recinte. 

Els usuaris que vulguin fer ús de les escales o elements comuns del cementiri, hauran de dur a terme una desinfecció abans i desprès del seu ús. Des de l'ajuntament es facilitaran els mitjans per fer-ho. I per últim, com a mesura de prevenció, s'ha decidit tancar el lavabo. 

A més, per reforçar el compliment de totes aquestes mesures i la normativa vigent, l'Ajuntament reforçarà la vigilància durant el cap de setmana. També es distribuirà cartells informatius a  tot el recinte amb les mesures de prevenció a seguir.

Aquestes mesures també s'aplicaran els cementiris dels pobles del municipi Mafet, La Donzell, Montclar, Almenara i Les Puelles.

Totes aquestes mesures volen evitar aglomeracions al cementiri durant les properes setmanes en les quals es preveuen moltes visites. Es demana la col·laboració de la ciutadania per seguir les indicacions establertes. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 45%
humitat: 70%
vent: 20km/h NE

 • 16°C
  DV
 • 15°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 15°C
  DL
 • 11°C
  DT

En directe

Els Informatius