dimarts, 27 octubre 2020

L'escriptora mollerussenca Magda Llobet presenta la seva primera novel·la, 'Soldrac'

L'escriptora mollerussenca Magda Llobet presenta la seva primera novel·la, 'Soldrac'

L'escriptora mollerussenca Magda Llobet ha presentat, recentment, la seva primera novel·la que porta per títol ‘Soldrac' (Stonberg Editorial), una ficció que no s'ha pogut presentar a Agramunt tal i com estava previst a causa de la Covid-19. Llobet explica que en aquesta novel·la es tracten, de base, temes com l'empoderament individual i la diversitat funcional: "Jo volia aprofitar aquesta novel·la com un vehicle comunicatiu d'una situació tant important i quotidiana a la nostra societat com és la diversitat funcional i també donar a conèixer l'esclerosi múltiple".

L'autora afegeix que, tot i que en la novel·la es parla de l'esclerosi múltiple, malaltia de la qual va ser diagnosticada fa 24 anys, la novel·la no és una autobiografia, sinó que aquesta és ficció conté diferents trames i subtrames: "Aquest és el tema principal de la novel·la però també hi ha sub trames interessants, conflictes ben desenvolupats, enigmes, sorpreses, etc".

A ‘Soldrac' s'explica la història de la Cristina, una noia que pateix un greu accident d'esquí que li canvia la vida per sempre més, ja que les conseqüències i seqüeles físiques l'obligaran a replantejar-se per complet la seva existència. Durant els mesos de convalescència, el seu món trontolla i s'esmicola per moments. Llavors descobreix el bloc de la Isabel, una noia afectada per esclerosi múltiple, que l'ajudarà a assimilar la seva nova situació. ‘Soldrac', a més, compta amb l'epíleg de l'escriptor Jaume C. Pons Alorda.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 35%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 33°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 31°C
  DL

En directe

Els Informatius