dimarts, 27 octubre 2020

Agramunt s'adhereix a la campanya 'Recicla vidre per elles' contra el càncer de mama

Agramunt s'adhereix a la campanya 'Recicla vidre per elles' contra el càncer de mama

L'Ajuntament d'Agramunt s'ha adherit a la campanya solidària ‘Recicla vidre per elles, una campanya estatal de l'empresa Ecovidrio que s'emmarca dins el Dia Mundial del Càncer de Mama celebrat el passat 19 d'octubre.  La campanya consisteix en la instal·lació de dos contenidors de color rosa a la plaça del Pou amb els que es vol potenciar el reciclatge dels envasos de vidre i contribuir a la investigació del càncer de mama. El president del Consell Comarcal de l'Urgell, Gerard Balcells, explica que amb aquesta campanya es vol fer una donació de diners per la lluita en contra del càncer de mama en funció del vidre que es recicli: "Aquests vidres que es reciclaran, Ecovidrio farà una donació. Com més vidres hi trobem, més diners aniran a la investigació pel càncer de mama". Concretament, Ecovidrio farà una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat enfront el Càncer, una institució sense ànim de lucre que treballa en la prevenció, la investigació i noves formes de comunicació social davant del càncer.

El Consell Comarcal és qui facilita que aquest contenidors viatgin per la comarca. La setmana passada es van instal·lar a Tàrrega, on es van recollir uns 200 quilos de vidre. Des d'ahir i fins diumenge, els contenidors seran a Agramunt i, la pròxima setmana, s'instal·laran a Bellpuig.

Des de l'ajuntament es fa una crida a la població agramuntina a participar de la iniciativa i a dipositar aquests dies els envasos de vidre en aquests contenidors.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

35°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 25km/h S

 • 37°C
  DT
 • 36°C
  DC
 • 31°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 30°C
  DS

En directe

Els Informatius