dilluns, 2 novembre 2020

El Grup Alba prepara el llançament d'un calendari d'advent solidari per aquest Nadal

El Grup Alba prepara el llançament d'un calendari d'advent solidari per aquest Nadal

El Grup Alba, l'Ampa de l'Escola i la cooperativa Lleure Quàlia han reinventat el calendari solidari que protagonitzen cada any els infants de l'escola i han creat un calendari d'advent amb els arrugats fets a l'obrador El Rosal, una iniciativa que, segon el coordinador de l'àrea de lleure de la Cooperativa Quàlia, Toni Domingo, té com a objectiu renovar aquesta proposta solidària: "Aquest any, el que volíem és, juntament amb El Rosal, l'obrador artesà de galetes que tenim al Grup Alba i que aquest any celebra 100 anys, fer un calendari més atractiu. Llençar un producte que anés relacionat amb l'escola, amb El Rosal i vam pensar amb un calendari d'advent, amb el que recuperar la il·lusió de quan érem petits amb la que esperàvem el dia per poder obrir la finestreta del calendari".

Així doncs, les 24 finestretes del calendari d'advent que van del dia 1 de desembre fins al 24 de desembre, amaguen a dins les galetes de l'obrador El Rosal, els arrugats. D'aquesta manera l'obrador de galetes del Grup Alba participa també en aquesta iniciativa coincidint aquest any amb la celebració del seu centenari.

A més, els responsables de la idea han volgut fer un símil amb la història de ‘Charlie i la fàbrica de xocolata' amagant entre el miler de calendaris que s'imprimiran 5 arrugats d'or: "Hem volgut donar aquest punt extra de sorpresa amb els cinc arrugats d'or que estaran amagats als 1.000 calendaris que preveiem fer i que tenen un regal, com és el conte dels arrugats i una visita al nostre obrador". Els afortunats o afortunades que els trobin tindran com a premi el conte que explica la història d'aquestes galetes escrita pel Carles Capdevila i una visita a l'obrador El Rosal.

Tots els beneficis que es facin amb el calendari aniran destinats, com cada any, a fer possible les colònies, casals i altres activitats de lleure dels infants de l'Escola, així com millores tecnològiques i d'accessibilitat del centre educatiu. Aquest any amb la situació de pandèmia el lleure es fa més complicat que mai a causa als grups bombolla que obliguen a l'entitat a multiplicar els recursos i els suports necessaris per atendre a cada grup amb la màxima seguretat i qualitat del servei.

Aquesta iniciativa compta ja amb diferents suports i col·laboracions com el de l'empresa de serveis logístics Ondara Logística, que participa en el finançament del calendari. De moment ja es pot comprar de manera anticipada a la botiga online d'Alba (botiga.aalba.cat) i a partir de la primera setmana de novembre a diferents punts de venda com Cal Carreter d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius