divendres, 6 novembre 2020

L'AECC-Catalunya contra el Càncer celebra de forma virtual el I Congrés de Persones amb Càncer i Família

L'AECC-Catalunya contra el Càncer celebra de forma virtual el I Congrés de Persones amb Càncer i Família

L'AECC-Catalunya Contra el Càncer desenvoluparà, el proper 10 de novembre, el I Congrés de Catalunya de Persones amb Càncer i Familiars, un esdeveniment que, en aquesta ocasió, serà digital i adaptat a la situació actual de pandèmia. L'objectiu d'aquest congrés, indica la treballadora social de l'AECC de Lleida, Alba Borràs, és tractar diferents temes que preocupen tant als pacients amb càncer com als familiars: "L'objectiu és posar sobre la taula aspectes que afecten a les persones que passen per una situació de càncer i a les seves famílies".

Aquest congrés pretén crear un espai on poder compartir informació i experiències a través de taules de diàlegs, conferències i tallers sobre diferents temes: "Com és per exemple l'afectació de Covid-19 als pacients amb càncer; hi ha una altra taula sobre les seqüeles del càncer, més encarada a supervivents, i una altra taula sobre aspectes laborals. També hi ha diferents tallers encarats tant a familiars com a persones amb càncer".

En el congrés hi participaran experts dels àmbits sanitaris i científics, professionals de l'organització i pacients. En aquesta edició, a més, el programa dedicarà un espai especial a l'anàlisi de l'impacte de la Covid-19 en el càncer.

El congrés està limitat a 2.000 inscripcions tot i que qui no hagi pogut registrar-se, podrà seguir-lo en streaming pel canal de YouTube de l'associació.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius