dimarts, 17 novembre 2020

Arranquen les obres d'urbanització dels carrers Urgell i Flors d'Urgell de Castellserà

Arranquen les obres d'urbanització dels carrers Urgell i Flors d'Urgell de Castellserà

El passat mes de setembre es van iniciar les obres de reforma de les voreres i les xarxes de serveis del C. d'Urgell i el C. de les Flors d'Urgell de la població de Castellserà, segons el projecte redactat pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l'Urgell, que també s'ocupa de la direcció de les obres.

L'objecte de la intervenció és la reforma de les voreres dels carrers esmentats, per tal d'augmentar la seva amplada, passant d'1,00 m. d'amplada a un 1,50 m. També es renovarà i reorganitzarà les instal·lacions soterrades sota aquestes voreres. Així doncs, s'enderrocarà el paviment de formigó que conforma el carrer, es desmuntarà la xarxa d'abastament d'aigua potable i es recol·locarà els conductes i els fanals d'enllumenat públic i també una nova xarxa de telecomunicacions i, finalment, es pavimentarà les noves voreres.

La intervenció, segons la iniciativa de l'Ajuntament de Castellserà, s'executa amb la voluntat de millorar la funcionalitat, la mobilitat i l'accessibilitat dels dos carrers esmentats i té un pressupost de contracte de 129.530,11 euros. Està prevista la seva finalització durant el proper mes de desembre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 45%
humitat: 70%
vent: 20km/h NE

 • 16°C
  DV
 • 15°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 15°C
  DL
 • 11°C
  DT

En directe

Els Informatius