dijous, 19 novembre 2020

Creu Roja d'Agramunt engega un any més la campanya 'La Joguina Educativa'

Creu Roja d'Agramunt engega un any més la campanya 'La Joguina Educativa'

Creu Roja Joventut a Lleida ha endegat, per 28a edició, la campanya ‘La Joguina Educativa', amb la que es pretén, un any més, garantir un dels drets de la infància, com és el dret al joc. Amb aquesta campanya es recullen joguines per a infants en situació de vulnerabilitat per transmetre, mitjançant aquestes joguines, diferents valors. Així ho indica la tècnica de l'Assemblea de Creu Roja Agramunt, Salma Mayench: "L'objectiu és transmetre aquests valors i aquests valors es transmeten a partir de les característiques que té la joguina. Nosaltres demanem que sigui una joguina educativa, que permeti a l'infant aprendre a socialitzar-se amb la realitat que l'envolta i, a la vegada, desenvolupar les seves habilitats socials, afectives, creatives, comunicatives i físiques".

L'Assemblea d'Agramunt participarà, doncs, un any més en aquesta iniciativa que pretén recaptar i, posteriorment repartir, joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre una cinquantena de menors. Per franges d'edat, les joguines més necessàries són les de 0 a 3 anys i les de 9 a 14 anys.

Per tal de col·laborar en la campanya, es pot portar les joguines a l'oficina de Creu Roja d'Agramunt o també comprar tickets de 2 euros a diferents botigues: "Repartirem uns talonaris a diferents botigues d'aquí a Agramunt. En aquests talonaris hi ha paperetes amb donacions de 2 euros que nosaltres podrem invertir en la mateixa botiga".

A nivell de província, fins al moment s'han activant unes 50 persones voluntàries d'11 assemblees de la Creu Roja a Lleida, per fer que la campanya arribi a més de 25 municipis, més de 2.000 infants i més de 4.000 joguines. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius