dimarts, 24 novembre 2020

Actualització dels horaris del cribratge poblacional a l'àrea bàsica de salut d'Agramunt -

Actualització dels horaris del cribratge poblacional a l'àrea bàsica de salut d'Agramunt -

Actualització de la informació:

El proper dijous 26 i el divendres 27 de novembre es faran cribratges massius amb test d'antígens ràpids per a tota la població de l'àrea bàsica de salut d'Agramunt tal com ha acordat el Departament de Salut. Es faran de les 9.00 h a les 14.00 h i de les 15.00 h a les 20.00 h, a l'Espai Cívic. No cal demanar cita prèvia per fer-los. 

Els tests estan adreçats a la població asimptomàtica majors de 16 anys. En cas que un menor de 16 anys es vulgui fer la prova, aquest haurà d'anar acompanyat del pare, mare o tutor legal. Els resultats del test s'obtindran al moment.

Es demana a tota la població que en la mesura de lo possible es faci la prova. D'aquesta manera es podrà conèixer la situació real i la incidència del virus a la població d'Agramunt i es podrà actuar per poder aturar les possibles cadenes de transmissió. 

Paral·lelament ja s'ha fet un gran cribratge i proves a molts escolars d'Agramunt per frenar els focus que s'han detectat als centres educatius. Cal recordar que a dia d'avui són 6 els grups escolars confinats als centres educatius d'Agramunt, 3 a l'Escola Macià-Companys d'Agramunt i 3 més a l'INS Ribera del Sió d'Agramunt. En total, són 135 alumnes confinats.

A nivell de municipi, Agramunt se situa avui, 24 de novembre, a un risc de rebrot de 1966,34 punts, una dada molt elevada que, no obstant, és sensiblement inferior a la del dia anterior, quan va superar els 2000 punts. Per altra part, l'índex de reproducció de l'epidèmia se situa als 2.30 punts, una taxa també inferior a la del dia anterior.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT
 • 12°C
  DC
 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV

En directe

Els Informatius