divendres, 27 novembre 2020

Guanyadors del segon premi de composició de l'EMMA

Guanyadors del segon premi de composició de l'EMMA

El segon concurs de composició musical de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) ja té guanyadors després que el jurat hagi escoltat totes les obres que es van presentar, un total de 10. En la categoria C, el primer premi és per la composició de Queralt Solé i el segon premi és per Judit Poltrony. 

En la categoria D, el premi és per Aniol Solé i el segon premi és ex aequo per les formacions integrades per Ivet Puebla i Sió Ribalta i, per altra banda, Mariona Perelló, Laia Solé i l'Anna Galceran. 

En la categoria E, el premi és per Iris Santacreu i el segon premi també és ex aequo entre la formació integrada per Aran Bonillo i Aina Armengol i un premi individual pel Nil Puebla.

En la categoria F, el primer premi és per Cesc Santacreu i el segon premi per l'Abril Torné.

El director de l'EMMA, Jordi Guixé, indica que la valoració d'aquest concurs és molt bona: "Hi ha coses molts interessants. Estructures de les cançons, les frases, etc. Ens ha sorprès bastant perquè es nota també la feina que es fa a l'escola a les classes de llenguatge o agrupacions. Poc o molt també es veu reflectit en aquestes composicions".

Pel que fa a l'entrega de premis, des de l'EMMA es valorarà en quin format i en quina data es fa en funció de com evolucioni la situació epidemiològica de la vila.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 10km/h NE

 • 39°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 29°C
  DJ

En directe

Els Informatius