divendres, 27 novembre 2020

Valoració positiva del punt de càrrega de vehicles elèctrics

Valoració positiva del punt de càrrega de vehicles elèctrics

Aquest mes de novembre ha fet un any que ha entrat en funcionament el punt de càrrega de vehicles elèctrics ubicat a la plaça Fondandana. Al llarg d'aquest període s'han registrat gairebé 200 càrregues que han subministrat 4000kWh.

Les dades ens mostren que els mesos d'estiu han estat els més actius, i per contra, els més inactius han estat els mesos de març a maig que ha coincidit amb la mobilitat restringida en motiu de la Covid-19.

Les valoracions que fan els usuaris d'aquest punt són molt positives. Els usuaris destaquen la seva ubicació, propera a parcs i al centre del municipi, la seva potència amb dos sortidors de 50kWh, i la qualitat de l'estació en general.

Per poder fer ús d'aquest punt de càrrega els usuaris han de descarregar-se l'aplicació ‘chargeandparking' a través de la qual es fa la reserva del sortidor, el pagament,  i on es pot veure l'estat de càrrega del seu vehicle. 

L'Ajuntament d'Agramunt per potenciar l'ús d'aquests vehicles no contaminants va aprovar en sessió plenària una bonificació del 75 per cent de l'impost per a vehicles elèctric o amb sistemes híbrids.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 23°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 22°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 15°C
  DV

En directe

Els Informatius