divendres, 4 desembre 2020

La campanya de vacunació de la grip a Agramunt manté els percentatges de vacunacions tot i la Covid-19

La campanya de vacunació de la grip a Agramunt manté els percentatges de vacunacions tot i la Covid-19

La campanya de vacunació de la grip a Agramunt manté, de moment, els percentatges de vacunacions d'altres anys, fet que provoca que des del CAP es valori positivament l'avanç d'aquesta campanya tot i la Covid-19. L'infermer del centre sanitari agramuntí, Albert Romero, indica que a Agramunt, la pandèmia no ha influenciat massa a les vacunacions: "El tema Covid-19 no ha influenciat molt, a Agramunt, en canviar els percentatges de vacunació de la grip".

Fins al 15 de novembre, el CAP d'Agramunt ha vacunat a un 54 per cent de la població major de 60 anys; un 21 per cent de la població menor de 59 anys amb factors de risc i, finalment, un 21 per cent de la població pediàtrica.

A dia d'avui la campanya de vacunació encara està oberta i, per tant, encara es vacuna a totes les persones majors de 60 anys i també a la població menor de 60 anys en cas que tingui algun factor de risc, com malalties cròniques cardiovasculars, diabetis, obesitat, malaltia renal crònica, malalties de la sang o immunodeficiències. També es recomana a les persones que treballen en serveis públics essencials que es vacunin i aquest any, com a novetat, també s'aconsella als mestres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius