dijous, 10 desembre 2020

L'obrador de galetes El Rosal inaugura una exposició sobre els 100 anys de la marca

L'obrador de galetes El Rosal inaugura una exposició sobre els 100 anys de la marca

El vestíbul del Palau dels Marquesos de la Floresta, a Tàrrega, acull fins al 5 de gener l'exposició ‘100 anys endolcint la vida de les persones', una exposició que recorre la història de l'obrador El Rosal, fundat l'any 1920 per Josep Serrà i Solà i que l'any 2001 la família el va traspassar a l'Associació Alba que l'ha convertit en un projecte d'economia social. 

L'exposició mostra fotografies antigues de l'obrador, la botiga que van tenir a Tàrrega i de moments familiars, així com objectes antics que formaven part del dia a dia de l'obrador. 

A la inauguració de l'exposició hi van estar presents diferents descendents del fundador, néts i besnets, que van viure amb emoció poder veure exposats els records familiars i donar a conèixer la seva història al públic en general. La família va manifestar el seu agraïment a l'Associació Alba per haver mantingut l'essència de El Rosal i haver fet créixer el projecte familiar i alhora transformar-lo cap a un projecte social que dona feina a persones amb discapacitat i risc d'exclusió. L'exposició del centenari de El Rosal comparteix espai també amb la botiga que obre cada Nadal el Grup Alba al centre de Tàrrega i on es poden comprar tant les galetes com altres productes amb els quals es confeccionen els seus lots de Nadal.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

-2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 5km/h NE

 • 5°C
  DS
 • 9°C
  DG
 • 11°C
  DL
 • 11°C
  DT
 • 10°C
  DC

En directe

Els Informatius