dimarts, 15 desembre 2020

Katumpa presenta la nadala 'Tió de Nadal'

Katumpa presenta la nadala 'Tió de Nadal'

L'agramuntí Miquel Ros, junt amb la lleidatana Raquel Sanchiz, presenten la nadala ‘Tió de Nadal', la nova entrega musical dins del projecte que impulsen els dos, Katumpa. Ros indica que aquesta cançó té com a objectiu parlar de la tradició del Tió de Nadal i també de la màgia del Nadal: "Aquest any hem tret una nadala que explica la història del Tió. La idea és explicar la màgia de Nadal, la unió familiar i el fet de valorar les coses que no són materials".

Aquesta nadala, escrita per Sanchiz i produïda per Ros, compta amb la col·laboració a les veus d'Agnès Ros Morente, Emma Ros Carbonell, Aina Arroyos Cardó i Miquel Ros Morente. La cançó es va presentar el passat 6 de desembre i està disponible a diferents plataformes musicals com Youtube, on ja compta amb més de 600 visualitzacions. 

Cal recordar que Katumpa és un projecte musical pensat per a produir música de tipus professional per als més petits. A part d'una producció professional, les cançons de Katumpa també tenen un component didàctic, pensat per aportar continguts per als més petits, sobretot relacionats amb la cultura catalana.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h S

 • 12°C
  DG
 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT
 • 14°C
  DC
 • 17°C
  DJ

En directe

Els Informatius