dimarts, 15 desembre 2020

El Consell Comarcal de l'Urgell engega una campanya adreçada a la promoció de la salut

El Consell Comarcal de l'Urgell engega una campanya adreçada a la promoció de la salut

L'Àrea de Salut del Consell Comarcal de l'Urgell proposa, durant les properes setmanes, un conjunt d'activitats telemàtiques per impulsar l'adopció d'estils de vida saludables amb accions que permetin enfortir les habilitats i capacitats de les persones amb l'objectiu d'incrementar el control sobre la salut i en conseqüència millorar-la.

Aquesta programació pretén ser un instrument per fomentar una alimentació saludable,  promoure el benestar emocional i tenir cura del cos mitjançant la cultura de l'esport.

Entre les activitats es proposen sis tallers de cuina que aniran a càrrec de la dietista i nutricionista Mercè Carbonell i tenen la finalitat de motivar la població a practicar la cuina saludable sense que deixi de ser un plaer per al paladar i passar una estona divertida.

Aquestes sessions es difondran per les  xarxes socials setmanalment amb diferents temàtiques: sopars fàcils i ràpids, dietes especials, dietes per a esportistes, esmorzars o berenars, sumar en salut i cuina de Nadal.

També es faran tallers emocionals, que pretenen promoure el benestar per a tots els públics. Per fer aquests tallers s'ha programat una webinar, el proper dia 17 de desembre, a les 18.30 h,  amb el títol ‘En temps d'incertesa... un moment, deixa'm sentir' a càrrec de l'equip SEER, especialistes en l'educació emocional.

Finalment, també s'han organitzat tallers d'activitat física en col·laboració amb el Consell Esportiu de l'Urgell. En total s'oferiran 6 sessions d'activitat física per a adults de diferents edats per tal de promoure hàbits saludables i comportaments que incideixin en el benestar, que es penjaran setmanalment a les xarxes socials del Consell Comarcal de l'Urgell.

Aquesta campanya s'executarà amb un pressupost de 5.500 euros i  s'ha pogut dur a terme gràcies al Pla econòmic en l'àmbit de la Salut de la Diputació de Lleida.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT
 • 12°C
  DC
 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV

En directe

Els Informatius