dimecres, 16 desembre 2020

Ajuts econòmics per bonificar part de la taxa d'escombraries

Ajuts econòmics per bonificar part de la taxa d'escombraries

L'Ajuntament d'Agramunt ha aprovat les Bases Específiques reguladores per a que les empreses, autònoms i comerços amb seu social al municipi d'Agramunt que s'hagin vist afectades per la suspensió d'activitat a conseqüència del Reial Decret 564/2020 amb el que es va declarar l'estat d'alarma i les seves successives pròrrogues aprovades per la Generalitat de Catalunya, puguin sol·licitar ajuts econòmics per bonificar la part proporcional de la taxa d'escombraries del temps que han tingut aturada de la seva activitat. 

D'aquesta manera, l'Ajuntament subvencionarà la part proporcional del rebut de les escombraries en funció dels dies que han estat afectats per la suspensió d'activitats en aplicació dels diferents reials decrets i resolucions aprovades per la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament ha decidit crear aquesta línia d'ajuts per a donar un cop de mà als empresaris, autònoms i comerços del municipi donant resposta al compromís adquirit a principi de la pandèmia de treballar per ajudar els sectors més perjudicats i poder reactivar el teixit industrial i comercial del municipi. Aquesta línia d'ajuts se suma a altres mesures que l'Ajuntament ja va aplicar durant el confinament i les etapes posteriors.

La informació sobre aquesta línia d'ajuts es pot sol·licitar a les Oficines de l'Ajuntament o consultar tota la documentació al web Agramunt.cat  dins la Seu Electrònica a l'apartat de Tràmits destacats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius