dijous, 17 desembre 2020

Torrons Roig consolida la venta de novetats per aquest 2020

Torrons Roig consolida la venta de novetats per aquest 2020

L'empresa agramuntina Torrons Roig es troba immersa en plena campanya de fabricació de torrons per aquest any en el que les restriccions de mobilitat han marcat les vendes a les botigues que tenen a Agramunt. Tot i això, el propietari de Torrons Roig, Lluis Roig, explica que els clients han continuat comprant producte, fent que aquesta temporada les vendes siguin similars a exercicis anteriors: "Si hi havia unes vendes que es feien a les botigues d'aquí a Agramunt, doncs no s'han fet tant, però per contrapartida, el client de fora ens ha demanat més".

Sobre els productes que més se'ls hi demana destaca, sobretot, la venta del torró tradicional: "Les més venudes són el Torró d'Agramunt, per excel·lència i també els tradicionals, el torró tou i dur i el de gema cremada, que és una especialitat que tenim molt consolidada". A part d'aquests productes, Roig també explica que la firma ha consolidat la venta dels productes novetat presentats en els darrers anys, com són el torró de mousse de llimona; el torró de nata i maduixes i, sobretot, el de l'any passat, el torró cremós de carquinyoli.

Per altra part, des de Torrons Roig també expliquen que la venta de productes va més enllà de la taula de Nadal i que a l'obrador es produeix tot l'any diferents especialitats, com les Agrànies; la xocolata a la pedra; els carquinyolis o el torró d'Agramunt, que té sortida tot l'any.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 25km/h O

 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 20°C
  DT
 • 20°C
  DC

En directe

Els Informatius