dijous, 17 desembre 2020

Curs de Photoshop per a joves

Curs de Photoshop per a joves

A causa de la situació epidemiològica per la Covid-19 i seguint les mesures fixades per Salut, aquest any no ha estat possible organitzar un Actinadal juvenil com altres anys. No obstant, des de la regidoria de Joventut s'ha organitzat un curs per a joves per aprendre a fer ús del programa Photoshop que és un editor de gràfics que s'utilitza principalment per al retoc de fotografies i gràfics. La regidora de Joventut, Judit Solé, explica que s'ha escollit aquesta formació perquè pot resultar interessant als més joves: "Creiem que era important fer alguna activitat pel joves però també és veritat que potser els joves ja estan una mica cansats del món virtual. Hem triat aquesta formació perquè no és una formació d'estudi sinó per gaudir de la fotografia, un tema que ara els hi pot anar molt bé".

La formació està pensada per a joves de 12 a 30 anys que duran a terme el curs en línia des de casa seva. Les sessions s'han previst per als dies 21, 22, 23 i 24 de desembre en dos torns d'horaris diferents. 

El preu del curs és de 10 euros per inscrit amb un descompte del 50 per cent a tots els titulars del Carnet Jove. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l'Ajuntament fins al dilluns 21 de desembre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 10km/h NE

 • 39°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 29°C
  DJ

En directe

Els Informatius