divendres, 18 desembre 2020

Torrons Vicens dona 50.000 barres de torró al Banc dels Aliments

Torrons Vicens dona 50.000 barres de torró al Banc dels Aliments

Torrons Vicens donarà la quantitat de 50.000 barres de Torró per a totes aquelles famílies que són benefactores dels serveis dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La donació es repartirà entre els Bancs dels Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Sota el lema ‘Cap llar sense Torró', l'empresa s'ha compromès amb el Banc dels Aliments a fer arribar, a través de la seva distribució, 22.500 Kg de Torró a totes les famílies vulnerables de Catalunya, durant aquest Nadal. 

Els Bancs dels Aliments són entitats socials sense ànim de lucre, basats en el voluntariat i el seu objectiu és recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones que ho necessiten, evitant el malbaratament. Les seves màximes són lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.

Des de la irrupció del COVID19 els Bancs dels Aliments han hagut d'actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d'aliments per part de les entitats socials. Aquest increment és un 40 per cent superior que en el mateix període de l'any passat. 

De cara a l'any 2021, l'escenari post COVID19 sembla indicar que emergència social s'agreujarà i moltes persones tindran dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

Des de l'inici de la pandèmia, el passat 14 de març, els Bancs dels Aliments catalans han distribuït 26.500.000 quilos d'aliments que han arribat a 260 mil persones a través de 700 entitats receptores. 

En plena emergència COVID 19, l'activitat dels Bancs dels Aliments no s'atura i es continua treballant a contrarellotge amb l'objectiu de contribuir a garantir el dret a l'alimentació de les persones més vulnerables del nostre entorn.


Imatge - d'esquerra a dreta: ORIOL DOLADER (Cap de logística del Banc dels Aliments de

Barcelona) ÁNGEL VELASCO (CEO Torrons Vicens) i LLUÍS FATJÓ-VILAS (Director del

Banc dels Aliments de Barcelona)

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 20km/h O

 • 29°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 19°C
  DT
 • 22°C
  DC

En directe

Els Informatius