dimarts, 22 desembre 2020

La Revista Sió presenta el col·leccionable 'Postals d'Agramunt' en format libre

La Revista Sió presenta el col·leccionable 'Postals d'Agramunt' en format libre

La Revista Sió presenta el llibre ‘Postals d'Agramunt', el 16è col·leccionable de la Revista que, en aquest cas, agrupa un recull exhaustiu de les postals que s'han editat sobre el municipi d'Agramunt, tant de la vila com dels pobles del municipi. Les postals ja s'havien publicat, per fascicles, als exemplars de la Revista Sió des del mes d'octubre de 2019 al novembre de 2020, i ara es presenten en format llibre. Joan Puig, un dels autors de la publicació, juntament amb Virgínia Costafreda, destaca el valor històric de la publicació, ja que documenta, de forma gràfica, l'evolució del municipi: "Aquest llibre ens dona una visió de com era Agramunt abans. Un, mirant-se les postals, veu els carrers, les places i les avingudes tal i com eren 30, 50, 80 i fins a 100 anys enrere i com són ara".

Les postals, que en algunes ocasions van circular i que, per tant, estan escrites al seu revers, s'han extret de diferents llocs, com la compra directa a llibreters; de persones que venen postals i col·leccionistes i també per internet. Des de la Revista Sió s'ha fet la tasca de catalogació, datació i també un llistat segons els seus autors, de forma que, al llibre, es presenten en 21 capítols segons els seus autors o les col·leccions a les que pertanyen. 

‘Postals d'Agramunt' es troba ja disponible a les llibreries d'Agramunt i a l'Oficina de Turisme d'Agramunt, a un preu de venda de 25 euros.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 20km/h SO

 • 30°C
  DV
 • 32°C
  DS
 • 32°C
  DG
 • 30°C
  DL
 • 31°C
  DT

En directe

Els Informatius