dimecres, 23 desembre 2020

Agramunt celebrarà els propers comicis del 14-F al pavelló firal

Agramunt celebrarà els propers comicis del 14-F al pavelló firal

Agramunt celebrarà les properes eleccions al Parlament de Catalunya al pavelló firal, un canvi d'ubicació que respon a la necessitat d'adaptar l'espai a les mesures de protecció enfront la Covid-19. Així ho ha anunciat avui l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, després de la reunió mantinguda amb el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé: "Aquestes eleccions del 14 de febrer, per complir amb totes les mesures establertes i que estan pensades, les durem a terme al pavelló firal d'Agramunt. És un lloc prou ampli i espaiós per complir amb totes les mesures i els requisits que s'han establert en aquestes eleccions".

Solé, per la seva part, ha informat que el Govern de Catalunya s'ha fixat el 15 de gener per decidir si, en funció de la situació epidemiològica, es poden celebrar o no les futures eleccions al Parlament: "Nosaltres ens hem marcat el 15 de gener com la data amb la que, des del punt de vista epidemiològic, és una data adequada per valorar la situació que viu el país i per prendre les millors decisions. També ens hem donat d'un quadre d'escenaris, consensuat per totes les formacions polítiques a través de la mesa de partits, per poder decidir la viabilitat d'aquestes eleccions a partir del 15 de gener".

Solé ha visitat avui al matí el consistori agramuntí, on ha signat el llibre d'Honor i ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa i diversos regidors sobre la futura adhesió del municipi d'Agramunt a l'Agenda 2030, el nou full de ruta global per avançar vers el desenvolupament sostenible. Aprovada per Nacions Unides el 2015, inclou 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a assolir el 2030. A Catalunya, el Govern s'hi ha compromès mitjançant l'elaboració del Pla nacional per a la implementació de l'Agenda 2030 al territori.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT
 • 12°C
  DC
 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV

En directe

Els Informatius