dijous, 24 desembre 2020

Els Reis Mags d'Orient s'adapten a les mesures de protecció enfront la Covid-19

Els Reis Mags d'Orient s'adapten a les mesures de protecció enfront la Covid-19

Tant el Patge Karim com Ses Majestats els Reigs Mags d'Orient ja han confirmat que aquest any també arribaran a Agramunt per tal d'estar al costat dels nens i nenes agramuntins i també de les seves famílies. Aquest any, no obstant, per evitar el contagi per Covid-19, no es faran els actes oficials tradicionals sino que s'adaptarà la recepció a les mesures sanitàries de protecció per evitar el contagi de coronavirus.

El primer en arribar serà el Patge Karim, que farà una recepció el diumenge, 3 de gener a les 17.30 h al Pavelló Firal, on s'habilitarà un circuit tancat i bústies màgiques per deixar les cartes. Per aquesta activitat no cal inscripció prèvia.

Ja el dia 5 de gener es produirà l'arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient. Aquest any, s'instal·laran al Pavelló Firal per tal que tothom passi de manera ordenada, mantenint les distàncies i amb mascaretes (pels majors de 6 anys). Per aquest motiu, s'ha preparat una rebuda estàtica amb un circuit tancat per recórrer caminant i poder veure els Reis i els patges. En aquest any excepcional, també hi ha la possibilitat de fer una vídeotrucada amb Ses Majestats, per la qual cosa se sol·licita a les famílies que escullin una de les dues opcions per tal que els Reis puguin arribar a tots els infants d'Agramunt, ja que les places seran limitades. Tant per la recepció al pavelló com per les videotrucades cal fer inscripció prèvia als enllaços que s'han habilitat a la pàgina web de l'Ajuntament d'Agramunt. Si s'esgoten aquests torns, s'habilitaran noves franges horàries. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 15km/h E

 • 34°C
  DJ
 • 37°C
  DV
 • 30°C
  DS
 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL

En directe

Els Informatius