dijous, 7 gener 2021

Finalitzen els contractes del Programa Treball i Formació 2019

Finalitzen els contractes del Programa Treball i Formació 2019

El Consell Comarcal de l'Urgell va finalitzar, el passat mes de desembre, els contractes dels cinc participants al programa Treball i Formació 2019. Dos dels participants al projecte van realitzar tasques d'Adequació i millora dels espais públics de la comarca i els tres restants, van participar al projecte Suport en Tasques administratives i d'arxiu.

Durant dotze mesos de contractació, han realitzat treballs de manteniment d'edificis i espais públics en diversos municipis i entitats de la comarca de l'Urgell fent tasques de pintura, jardineria, fusteria, neteja, paleteria i donant suport a les brigades municipals, i en tasques administratives i d'arxiu.  Amb l'objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i continuïtat en el mercat laboral també han participat en unes accions formatives transversals de 90 hores de durada i han rebut un certificat que ho acredita.

El programa Treball i Formació, impulsat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, està adreçat a diversos col·lectius de persones que es troben en situació de risc de caure en atur de llarga durada, a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana i una línia específica per a contractar dones en situació d'atur. En la present convocatòria també es compta amb  la contractació d'un tècnic que realitza les tasques de coordinació i gestió.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 20km/h SO

 • 21°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 18°C
  DJ
 • 22°C
  DV

En directe

Els Informatius