divendres, 8 gener 2021

Els Escatxics, al 54è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers

Els Escatxics, al 54è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers

El Club Atlètic Escatxics d'Agramunt ha participat, quan la situació epidemiològica ho ha permès, en les competicions que no s'han anul·lat. Aquest passat mes de desembre, el dia 6, els Escatxics van participar al 54è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. El club en destaca la bona organització de la prova, en la que es van respectar les mesures de protecció enfront la Covid-19. Com a representants del club en aquesta prova hi ha competir Pol Carrera, en la categoria sub-14 i en la modalitat de 2.000 metres, aconseguint una 10a posició. En la categoria sub-16 i 3.000 metres va competir Arnau Jou, que va aconseguir una 28a posició.

Altres novetats del club són els canvis a nivell d'organització interna. El club ha optat per variar l'organització de l'àrea esportiva/tècnica, per tal de separar els objectius dels atletes. D'aquesta manera l'àrea esportiva quedarà dividida en les seccions següents: Escola d'atletisme, Àrea de tecnificació i Àrea de salut. L'Escola d'atletisme integrarà als atletes de fins a 14 anys, i estarà enfocada a preparar competicions d'àmbit territorial català i a planificar entrenaments de treball de les capacitats condicionals i habilitats motrius bàsiques adequades a cada etapa. L'Àrea de tecnificació, en canvi, estarà destinada a la programació d'entrenaments i proves per tots aquells atletes a partir de 16 anys que vulguin competir en la disciplina específica de l'atletisme. I, per últim, l'Àrea de salut pretén la programació d'entrenaments per tots aquells atletes a partir de 16 anys que vulguin millorar la seva condició física i la seva salut. La vessant física, mental i social serà l'eix principal d'aquesta secció.

Pel que fa a la junta directiva, durant les darreres setmanes s'ha dut a terme un canvi de Junta directiva del Club. Xavier Súria, fins ara President, continua a la Junta directiva però  ara com a vocal d'entrenadors. El càrrec de President l'assumeix Joan Carrera, fins ara Vicepresident. Marta Canes, fins ara secretària, deixa la Junta després d'assumir-ne la secretaria des de la temporada 2014/15. També s'uneixen a la junta Josep Maria Ribalta i Albert Martín.

La nova junta queda composta per:

President: Joan Carrera

Vicepresidenta: Elena Gardenyes

Tresorer: Josep Ma Puigarnau

Secretària: Sandra Solans

Vocal entrenadors: Xavier Súria

Vocal roba: Imma Coberó

Vocal comunicació: Albert Martín

Vocal: Josep Ma Ribalta

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

17°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 20km/h S

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius