dilluns, 11 gener 2021

Agramunt arranjarà la Raval de Puigverd aquest 2021

Agramunt arranjarà la Raval de Puigverd aquest 2021

Els pressupostos municipals per l'any 2021, que van ser aprovat els passat 21 de desembre, inclouen el projecte d'arranjament de la Raval de Puigverd, un projecte pensat per millorar el carrer i també els serveis soterrats com les clavegueres i les canonades d'aigua que transcorren sota el ferm. De fet, des de fa un temps que es produeixen filtracions d'aigua als domicilis, una situació que es pretén esmenar amb aquesta actuació. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, indica que aquest projecte té un doble objectiu. Per una part, dona continuïtat a la rehabilitació del casc antic d'Agramunt i, per l'altra, millora la sostenibilitat del carrer: "El que fem és donar-li continuïtat i, a més a més, és una obra que el fa és millorar la sostenibilitat perquè el que farem serà arranjar el carrer i també el clavegueram, que fa molts anys que no s'ha fet, i també arranjar les canonades d'aigua i, amb elles, l'abastiment de l'aigua que tenim el poble en aquella zona, que és l'aigua que ens baixa dels dipòsits. A la Raval de Puigverd hi ha una vertebració que ens baixa dels Dipòsits".

A part de l'actuació a la Raval de Puigverd, inclosa als pressupostos, el consistori estudia també actuar a la Raval de Sant Francesc, que discorre des dels Dipòsits fins a la Plaça de l'Església: "Els tècnics ens han recomanat que sanegem primer la Raval de Puigverd, canviant també la canonada d'aigua, i quan tinguem feta la Raval de Puigverd, ens posarem amb la Raval de Sant Francesc, que és per on ens baixa la canonada principal d'aigua que abasteix Agramunt".

Amb aquestes actuacions, per tant, es pretén millorar l'abastiment d'aigua de boca procedent dels Dipòsits a la vila d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 20km/h SO

 • 21°C
  DL
 • 18°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 18°C
  DJ
 • 22°C
  DV

En directe

Els Informatius