dimarts, 12 gener 2021

Junts per Agramunt reclama una solució de territori per la gestió de residus més enllà d'un porta a porta parcial

Junts per Agramunt reclama una solució de territori per la gestió de residus més enllà d'un porta a porta parcial

El grup municipal de Junts per Agramunt reclama una solució de territori per tal de reciclar millor els residus, més enllà del projecte de porta a porta parcial que impulsa per aquest 2021 l'Ajuntament d'Agramunt. Segons el portaveu del grup municipal, Antoni Farré, que Agramunt implanti un sistema parcial de porta a porta pot provocar que hi hagi ciutadans que no vulguin col·laborar amb el nou sistema i tirin les seves deixalles als contenidors d'altres municipis on no es duu a terme el porta a porta. Seria necessari, indica Farré, fer una aposta a nivell de la zona de la Plana de Lleida per tal de trobar el millor sistema en comú: "Si el territori no fem el mateix sistema de reciclatge, el 20 per cent de la població tirarà la brossa a altres indrets del territori. Primer hem d'arreglar el territori, hem d'anar tots units, i a partir d'aquí, veure quin sistema és el millor".

Dins dels projectes per aquest 2021, el grup municipal de Junts per Agramunt també reclama un programa de dinamització de l'activitat als pobles del municipi d'Agramunt, pensat per tal de fer activitats per la gent gran: "Hem de buscar la fórmula, amb voluntaris, amb entitats d'Agramunt o entitats socials que el que facin és, un cop o dos per setmana, vagin al poble del municipi i facin alguna activitat. Nosaltres el que volem és un programa de dinamització en aquests pobles, a banda de les inversions que s'hi puguin fer".

Altres propostes del grup municipal pel futur són, per exemple, arranjar l'enllaç entre el Blanc i Negre i Agramunt; dignificar el monument al torronaire; solucionar els problemes de clavegueram de l'Avinguda de Catalunya o crear un espai pel jovent d'Agramunt d'entre 12 i 18 anys, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 12°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 10°C
  DV
 • 8°C
  DS
 • 7°C
  DG

En directe

Els Informatius