dijous, 14 gener 2021

Ja està disponible una nova app amb informació pràctica sobre els hospitals i l'atenció primària de Lleida

Ja està disponible una nova app amb informació pràctica sobre els hospitals i l'atenció primària de Lleida

La Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris ha posat en marxa la nova aplicació mòbil Salut-Lleida, disponible per a iOS i Android, que ofereix a la ciutadania informació d'interès relacionada amb l'àmbit de la salut a Lleida i que engloba l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l'Hospital Universitari Santa Maria, l'Hospital Comarcal del Pallars i l'Atenció Primària de Lleida i el Pirineu. El cap de sistemes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i impulsor de la nova APP, Iñaki Romero, indica que l'objectiu és que hi hagi una sola APP que agrupi tota la informació: "El tenir un únic punt que ofereixi tots els serveis de salut de la Gerència i no tenir diferents solucions distribuïdes que cada una faci una cosa en concret. Volem tenir un únic punt d'entrada i de servei a través del qual oferim tots els serveis de salut".

L'aplicació conté informació relacionada amb la ubicació i localització de tots els centres i hospitals, així com dels diferents espais i serveis amb un mapa interactiu, notícies i recomanacions i enllaços a altres aplicacions d'interès. Els usuaris també poden gestionar l'admissió a consultes de l'hospital sense haver de passar pels caixers, consultar el temps d'espera als serveis d'urgències dels hospitals i del CUAP, i rebre informació en temps real sobre l'estat d'una intervenció quirúrgica d'un familiar. A través d'un codi d'identificació, poden saber quan comença, com evoluciona i quan acaba l'operació amb notificacions que poden rebre al mòbil.

Aquesta nova aplicació es troba en una primera fase d'implementació i s'anirà ampliant i millorant en base a les necessitats dels usuaris. Es pot descarregar a les botigues d'aplicacions d'iOS i Android o a través dels següents codis QR. Han col·laborat en el disseny i programació d'aquesta nova app les empreses Use It i Medtronic.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h E

 • 23°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 22°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 15°C
  DV

En directe

Els Informatius