dimecres, 20 de gener 2021

El Grup Caramellaire Aires del Sió suspèn la cantada d'aquest any i ajorna el 40è aniversari pel proper any

El Grup Caramellaire Aires del Sió suspèn la cantada d'aquest any i ajorna el 40è aniversari pel proper any

El Grup Caramellaire Aires del Sió ha decidit suspendre, per segon any consecutiu, la cantada de caramelles del Diumenge de Pasqua, una situació provocada per l'evolució epidemiològica causada per la Covid-19. L'entitat ja va suspendre l'any passat la cantada, que havia de tenir lloc a l'abril, i aquest any ha decidit no iniciar assajos, que tradicionalment començaven al gener. No obstant, el president de l'entitat, Jaume Escolà, explica que es continua treballant per reprendre, de cara al proper any 2022, la tradicional cantada: "Si l'any vinent tot va bé i amb la vacuna ja podem tenir el virus coll avall, tornarem a sortir i mirarem si, a mitjans de l'any vinent podem organitzar la trobada del 40è aniversari de l'entitat".

Així doncs, l'entitat també preveu que, si la situació epidemiològica ho permet, se celebrarà, al 2022, el 40è aniversari de l'entitat, que és aquest 2021.

Tot i que aquest any no hi haurà la cantada en directe de les caramelles pels carrers d'Agramunt, el Grup Caramellaire Aires del Sió, conjuntament amb Ràdio Sió, emetran un programa especial el Diumenge de Pasqua per tal que els agramuntins puguin escoltar les caramelles que l'entitat ha cantat en diferents ocasions i que es van gravar al seu moment.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius