dimarts, 2 febrer 2021

El BAC afronta el final de temporada pendent de recuperar els entrenaments

El BAC afronta el final de temporada pendent de recuperar els entrenaments

El Basquet Agramunt Club (BAC) ha iniciat l'any 2021 sense poder dur a terme ni els entrenaments ni la competició, que es preveu que, si la situació epidemiològica ho permet, es reactivi a mitjans de març. Des del club es considera, tal i com indica el seu president, Rubén Añé, que el que seria interessant, més que tornar a la competició, seria aconseguir tenir una continuïtat en els entrenaments: "Considerem que la competició, tal i com està tot i arran de la situació de pandèmia, és supèrflua. El que s'ha de fer és mirar de lluitar per assolir una continuïtat als entrenaments per tal que, si la situació millora, de cara al maig-juny, ja buscarem alguna mesura per reactivar el teixit associatiu i esportiu".

Així doncs, des del club, es proposaria que, de cara a final de temporada, es puguin dur a terme accions esportives com l'organització de torneigs 3x3 per tal de fer difusió i promoció del basquet; fer mini trobades reduïdes sectorials amb els equips babys i escola o, ja en categories superiors, organitzar partits amistosos en els que es puguin fer proves d'antígens prèvies a la disputa del partit.

A nivell de club, també es treballa per organitzar, en cas que la situació epidemiològica ho permeti, diferents activitats durant la primera meitat de l'any, ja sigui per fer difusió de l'esport entre els més petits com per tancar la temporada amb els esportistes i familiars del club. Entre les activitats en les que s'està treballant és fer difusió als col·legis de la pràctica del basquet; acabar la temporada amb una activitat dedicada a les persones que conformen el club i, finalment, estudiar l'organització de les jornades de tecnificació i competició que es permetin fer durant l'estiu.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C


prob. precipitació: 55%
humitat: 80%
vent: 5km/h E

 • 12°C
  DL
 • 14°C
  DT
 • 14°C
  DC
 • 17°C
  DJ
 • 17°C
  DV

En directe

Els Informatius