dimarts, 9 febrer 2021

Campanya del col·lectiu d'infermeria a favor de la vacunació contra la Covid-19

Campanya del col·lectiu d'infermeria a favor de la vacunació contra la Covid-19

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida s'adhereix a la campanya ‘RaonsperVacunarme que, sota el lema "Quan em toqui… Jo em vacuno!", vol conscienciar els professionals de la salut de la necessitat d'assolir la immunitat de grup i, alhora, generar confiança entre la població respecte de la vacunació contra la COVID19. La presidenta del Col·legi, Mercè Porté, explica que, a dia d'avui, la vacunació és la única eina que ens pot ajudar a fer front a la pandèmia: "La vacunació és la única eina que tenim en aquests moments per fer front a la pandèmia, Sí que tenim l'ús de les mascaretes, la higiene de mans, etc, però no és suficient. La única eina que tenim en aquests moments segura, és la vacuna".

És per aquest motiu que els col·legis professionals de l'àmbit de la salut de Catalunya han llençat el vídeo ‘RaonsperVacunarme', en el qual, a través de les veus de 13 representants de nou professions (metges, infermeres, odontòlegs, farmacèutics, veterinaris, psicòlegs, fisioterapeutes, podòlegs i treballadores socials), fan una crida a tots els professionals de la salut perquè es vacunin, cadascú en el moment que li arribi el torn, segons l'estratègia de vacunació dissenyada per les autoritats sanitàries.

Els professionals que apareixen al vídeo donen raons de pes per vacunar-se enfront de la COVID-19: per compromís ètic, per confiança en la ciència, pels pacients que tant han patit, pels companys, per la família, per les persones grans, pels infants, per recuperar l'economia, etc. Arguments que tots ells defensen des del seu rol professional, però també com a ciutadans i membres de la societat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 13°C
  DC
 • 17°C
  DJ
 • 15°C
  DV
 • 15°C
  DS
 • 18°C
  DG

En directe

Els Informatius