dimarts, 9 febrer 2021

El programa 'Enfeina't' del Consell Comarcal contracta a 10 persones durant el 2020

El programa 'Enfeina't' del Consell Comarcal contracta a 10 persones durant el 2020

El Consell Comarcal de l'Urgell va contractar, durant el passat 2020, 10 persones que es trobaven en situació de desocupació de llarga durada, en el marc del programa ‘Enfeina't'.

Aquest programa té per objectiu evitar la cronificació de la desocupació i generar oportunitats laborals que permetin reduir la desocupació de llarga durada i millorar l'ocupabilitat d'aquestes persones per facilitar la seva inserció al mercat laboral. La durada d'aquests contractes ha estat de 9 mesos i durant aquest temps han estat desenvolupant projectes d'interès general i social en els àmbits de medi ambient i sostenibilitat; serveis a la comunitat; tecnologies de la informació i comunicació i serveis de proximitat i atenció a les persones.

A més d'aquesta experiència laboral, el programa també contempla la realització d'una acció d'acompanyament a la contractació i a la inserció laboral per a realitzar un seguiment individualitzat dels participants, al llarg de tot el període de contractació i la posterior continuïtat al món laboral.

Per realitzar aquest projecte, el Consell Comarcal de l'Urgell compta amb una subvenció de 210.185,34 euros per a l'experiència laboral i de 15.053,59 euros per l'acció d'acompanyament a la contractació i a la inserció laboral. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 13°C
  DC
 • 17°C
  DJ
 • 15°C
  DV
 • 15°C
  DS
 • 18°C
  DG

En directe

Els Informatius