dimecres, 10 febrer 2021

Productes Flower recicla més de 1.000 tones de plàstic amb la fabricació de compostadores

Productes Flower recicla més de 1.000 tones de plàstic amb la fabricació de compostadores

Productes Flower ha reciclat més d'un miler de tones de plàstic de residus sòlids urbans a través de l'empresa Compostadores, firma que va adquirir l'any 2015 i que està dedicada a la fabricació i venda de compostadores 100 per cent reciclables. El director general del Grup Flower, Àngel Jubete, indica que amb l'adquisició d'aquesta firma, el grup s'ha pogut introduir en el sector del reciclatge: "Nosaltres ja fabricàvem productes pel tema del compost però ens faltava compostadors. Els importàvem d'Àustria i el fet de comprar la companyia Compostadores va ser una oportunitat d'entrar en aquest negoci. A partir d'aquí vam portar la seu de la companyia a Agramunt i vam mantenir la planta".

Amb l'adquisició d'aquesta empresa, el Grup Flower pot fabricar directament les compostadores pensades per l'àmbit domèstic que es caracteritzen per complir amb les tres erres del reciclatge: "És un producte ecodissenyat, perquè és un producte amb les tres erres, com és el fet que és un producte fet amb material reciclat, es pot reciclar i a més, serveix per reciclar".

Així doncs, la fabricació d'aquestes compostadores es fa amb plàstics de residus sòlids urbans, material que es pot tornar a reciclar quan acabi la seva vida útil. Per altra part, amb aquestes compostadores es pot convertir la matèria orgànica domèstica en abonament per a les plantes del jardí o d'horts. L'empresa domiciliada actualment a Agramunt està implantada a nivell mundial i ja ha desenvolupat diferents projectes d'implantació d'aquestes compostadores a nivell europeu.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 13°C
  DC
 • 17°C
  DJ
 • 15°C
  DV
 • 15°C
  DS
 • 18°C
  DG

En directe

Els Informatius