divendres, 12 febrer 2021

Agramunt ultima els preparatius per celebrar les eleccions, que estrenen nou emplaçament per la Covid-19

Agramunt ultima els preparatius per celebrar les eleccions, que estrenen nou emplaçament per la Covid-19

Agramunt ultima els preparatius per tal que les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran aquest proper diumenge es puguin desenvolupar amb seguretat. El canvi més destacat és la nova ubicació del col·legi electoral, que passarà de l'emplaçament habitual a l'Escola Macià Companys al pavelló firal, on s'hi ubicaran les sis meses de votació. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, explica que el nou emplaçament és un lloc més adequat al ser més gran i tenir diferents accessos: "És un espai molt gran, que té diferents portes d'entrada i de sortida que permeten fer els circuits per a que les persones que anem a votar puguem entrar per unes portes i sortim per altres. A més, és un espai molt gran que ens permetrà separar força les sis taules que tenim als nostres col·legis electorals".

Per altra part, també s'han establert diferents mecanismes de prevenció de contagi de cara a les persones que conformen les meses electorals i al personal de l'administració que estigui durant tot el dia al col·legi electoral: "També hem establert tots els mecanismes de prevenció i desinfecció per tal que totes les persones que anem a votar puguem votar amb totes les garanties i seguretat per evitar el contagi i, a més a més, que les persones que formen part de les meses i el personal de l'administració treballin i puguin estar amb la màxima seguretat".

Entre les mesures de prevenció hi ha la neteja i desinfecció dels espais durant tot el dia, així com una correcta ventilació i climatització de l'espai. Pel que fa a les mesures de protecció del personal de les meses, aniran equipats amb EPI's personals.

Pel que fa als votants, es recorda que és obligatori votar amb mascareta, guardar en tot moment la distància de seguretat entre persones, no anar acompanyat de ningú si no és estrictament necessari i fer ús del gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans tants cops com sigui necessari. Els votants tindran indicat els circuits d'accés a la seva mesa electoral i de sortida i hauran d'ensenyar als membres de les meses el DNI per tal de poder votar. Es recomana portar el vot preparat des de casa però en cas que no sigui possible, hi haurà paperetes a disposició dels votants.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 10km/h NE

 • 38°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 39°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius