diumenge, 14 febrer 2021

Un total de 3.733 agramuntins estan cridats avui a les urnes

Un total de 3.733 agramuntins estan cridats avui a les urnes

Un total de 3.733 agramuntins estan cridats avui a les urnes per les eleccions al Parlament de Catalunya, una xifra inferior als passats comicis de 2017, quan el cens electoral era de 3.773. Els agramuntins podran escollir entre una de les 18 candidatures que concorreran a les eleccions a la demarcació de Lleida en uns  comicis en els que la principal novetat és el canvi d'ubicació del col·legi electoral. Per complir amb les normes de seguretat derivades de la Covid-19, aquest any les votacions s'ha traslladat al Pavelló Firal, on hi ha les sis meses. L'horari de votació és des de les 9.00 h fins a les 20.00 h. 

En el cas d'Agramunt, el col·legi ha obert les portes sense cap incident, constituint les sis meses per votar. 

RECOMANACIONS PER ALS ELECTORS

Abans de sortir de casa, és important comprovar a la targeta censal el número de mesa assignat per votar, ja que al pavelló s'habilitaran diferents entrades i files en funció de les meses. També és preferible portar el vot preparat des de casa, com a mesura per agilitzar la votació.

Encara que no són obligatòries, es recomana seguir les següents franges horàries per anar a votar: de 9 del matí a 12 del migdia, les persones de risc; de 12 del migdia a 7 del vespre, la població en general, i de 7 a 8 del vespre, les persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos). 

Així mateix, s'ha d'usar la mascareta en tot moment i mantenir la distància seguretat 1,5 metres entre persones.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 10km/h NE

 • 38°C
  DT
 • 39°C
  DC
 • 37°C
  DJ
 • 40°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius