diumenge, 14 febrer 2021

Actualització 14.00 h - Baixa en un 10 per cent la participació a les 14.00 h

Actualització 14.00 h - Baixa en un 10 per cent la participació a les 14.00 h

Agramunt registra un total de 1.183 vots a les 14.00 h, una participació que baixa en gairebé 10 punts respecte als anteriors comicis del 2017. En total, a les 14.00 h ha votat el 31,39 per cent del cens electoral agramuntí, que és de 3.733 votants. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, indica que factors com el vot per correu o la pluja poden afectar a la participació: "Una altra cosa que crec que ha fet baixar la participació respecte ara fa tres anys segurament és que hi hagi més vots per correu i també el fet que aquesta jornada està passada per pluja, fet que fa que la gent no ens mobilitzem tant".

Aquest any s'han registrat 200 vots per correu al municipi d'Agramunt. Tot i aquesta baixada en la participació, Fernández indica que de moment, la valoració en relació a les mesures de seguretat és molt bona: "La gent que ha vingut ho ha fet amb tota la seguretat i així ens ho ha transmès. La gent està contenta de com estan ubicades les taules, de les distàncies i de les mesures de seguretat. Per tant, la gent pot votar amb tota la seguretat del món".

RECOMANACIONS PER ALS ELECTORS

Abans de sortir de casa, és important comprovar a la targeta censal el número de mesa assignat per votar, ja que al pavelló s'habilitaran diferents entrades i files en funció de les meses. També és preferible portar el vot preparat des de casa, com a mesura per agilitzar la votació.

Encara que no són obligatòries, es recomana seguir les següents franges horàries per anar a votar: de 9 del matí a 12 del migdia, les persones de risc; de 12 del migdia a 7 del vespre, la població en general, i de 7 a 8 del vespre, les persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos). 

Així mateix, s'ha d'usar la mascareta en tot moment i mantenir la distància seguretat 1,5 metres entre persones.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 5km/h S

 • 38°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 39°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius