dijous, 18 febrer 2021

Amplien el servei d'Intervenció Educativa d'Agramunt després d'atendre 13 famílies el 2020

Amplien el servei d'Intervenció Educativa d'Agramunt després d'atendre 13 famílies el 2020

El Servei d'Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) de l'Urgell ha atès, durant el 2020, a un total de 13 famílies que han utilitzat aquest servei de suport educatiu i preventiu per a famílies en situació de risc social amb infants i adolescents a 0 a 18 anys. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Agramunt, el servei es pot oferir en aquest municipi en el que s'atén, sobretot, a un perfil de família monoparental, tal i com indica la tècnica comarcal, Laura Martínez: "Hi ha molta família monoparental per part de la dona. El que intentem és donar suport a la mare monoparental que es troba potser amb més necessitat de ser acompanyada o ajudada".

Sobre la procedència de les famílies, dir que és molt variada, tant autòctones com nouvingudes. Aquest servei es va implantar a Agramunt el 2020 i, a causa de la situació derivada de la pandèmia, el servei va obrir només una línia d'atenció a les famílies. Ara, de cara a aquest 2021, el servei vol mantenir l'atenció a les famílies i ampliar les línies d'actuació cap als grups d'infants de 3 a 15 anys i cap als de 16 i 18 anys. Amb aquests diferents grups es treballa per oferir, en cas que sigui necessari, un projecte educatiu pels infants i adolescents basat en diferents àmbits, com és la gestió emocional; de la salut i també de l'àmbit educatiu i formatiu.

Aquest servei, que es gestiona des de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de l'Urgell, també està implantat a Bellpuig i la Fuliola.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C


prob. precipitació: 55%
humitat: 80%
vent: 5km/h E

 • 12°C
  DL
 • 14°C
  DT
 • 14°C
  DC
 • 17°C
  DJ
 • 17°C
  DV

En directe

Els Informatius