dimarts, 23 de febrer 2021

Agramunt renovarà tot l'enllumenat de la zona del Clos

Agramunt renovarà tot l'enllumenat de la zona del Clos

L'Ajuntament d'Agramunt ha rebut una subvenció del fons Feder de 55.368,17 euros per a la renovació de l'enllumenat públic de la zona del Clos. El cost total de l'actuació és de 110.736,34 euros i el fons europeu, concedit a través de l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Enegía (IDAE) del Ministeri per a la Transició Ecològica, permetrà cobrir-ne la meitat. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, indica que l'objectiu és canviar l'actual enllumenat per llums tipus LED: "És modificar, canviar o substituir tot aquell enllumenat que ara mateix hi ha a la zona del Clos per un enllumenat públic més eficient. Es substituirà les llums que hi ha actualment per llums LED, un fet que permetrà un estalvi energètic i millorar tot l'enllumenat de la zona".

Així doncs, el projecte preveu la renovació de l'enllumenat públic d'aquesta àrea en un total de 274 punts de llum, substituint les actuals lluminàries d'halogenur, mercuri i sodi per lluminàries LED més eficients. També s'actualitzaran 4 quadres de comandament existents a l'àmbit d'actuació per adaptar-los a la normativa vigent.

Aquesta intervenció permetrà reduir la potència de 35,62kW a 15,91kW, aconseguint un estalvi energètic del 54 per cent aproximadament. Així mateix, permet avançar en els objectius d'eficiència energètica i reducció de les emissions de CO2 previstos per l'Ajuntament, i que inclouen actuacions en espais i equipaments públics.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 8°C
  DC.
 • 8°C
  DJ.
 • 8°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 9°C
  DG.

En directe

Els Informatius