dimarts, 23 febrer 2021

El CAP d'Agramunt inicia la segona fase de la vacunació contra la Covid-19 trucant a les persones que es poden vacunar

El CAP d'Agramunt inicia la segona fase de la vacunació contra la Covid-19 trucant a les persones que es poden vacunar

El CAP d'Agramunt ha iniciat ja la segona i tercera fase de la vacunació que, en aquest cas, es farà directament al centre sanitari. L'infermer Albert Romero explica que en aquesta fase es vacunarà a les persones amb dependència i majors de 80 anys, tal i com marquen les directrius del Departament de Salut: "Les dues fases que s'intercalen són la segona i la tercera en les que hi trobem les persones amb una dependència de grau 3 o les persones amb una dependència de grau 1 i 2 que requereixen d'una estada en un centre de dia i també hi trobem les persones que estan en atenció domiciliària que estan a casa i no surten i que són majors de 80 anys".

Per tal de procedir a la vacunació d'aquest grup de persones, el CAP es posarà en contacte directament amb ells per informar-los que es poden vacunar: "Ha de quedar molt clar que la gent no ha de trucar al CAP per demanar hora perquè amb l'escassetat de vacunes no podem donar aquesta opció. El que fem és que, en funció dels llistats de pacients, per les patologies que tenen i l'edat i els motius que marca el Departament de Salut, som nosaltres qui avisem a la població que a que es pugui vacunar".

Per tant, des del CAP s'informa que no s'ha de trucar al centre sanitari per tal de rebre la vacuna, sinó que seran els mateixos professionals del CAP els que trucaran a les persones que es puguin vacunar en aquesta fase.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius