divendres, 26 febrer 2021

La Cursa de la Dona ja supera les 400 inscripcions

La Cursa de la Dona ja supera les 400 inscripcions

La Cursa de la Dona ja supera les 400 inscripcions a falta de dues setmanes per a que se celebri el primer cap de setmana de celebració d'aquesta cursa. Cal recordar que aquest any, a causa de la Covid-19, la cursa-caminada canvia el format i se celebrarà en diferents caps de setmana i en format individual. 

Les persones que s'inscriguin fins al dia 27 podran recollir la samarreta de l'edició d'aquest any, la novena, a partir del proper 10 de març. El regidor d'Esports, Josep Maria Carrera, explica que les inscripcions posteriors a aquesta data hauran de recollir la samarreta més tard: "Al fer-la durant tres caps de setmana diferents tothom que s'apunti abans del 27 de febrer podrà recollir la samarreta a la primera tanda, que seria a partir del 10 de març. Les samarretes que s'hauran de demanar després del dia 27 no es podran recollir fins més tard. És per això que demanem que la gent s'apunti abans del 27 de febrer, per poder tenir el màxim de samarretes possibles".

Per tal d'evitar les aglomeracions que suposa una prova d'aquestes característiques, hi haurà tres caps de setmana per fer la cursa: 13 i 14 de març, 20 i 21 de març i 27 i 28 de març i tres recorreguts diferents, d'entre 6 i 8 quilòmetres, que s'hauran de fer de manera individual o amb grups de convivència o bombolla. A cada recorregut, a més, hi haurà un photocall, que servirà de waypoint, per tal que els participants puguin deixar constància d'haver fet la prova.

Les inscripcions es poden formalitzar aquí  o de manera presencial a l'Oficina de Turisme.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 21°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 23°C
  DV
 • 24°C
  DS

En directe

Els Informatius