dijous, 18 març 2021

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil busca empreses locals que vulguin contractar aprenents

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil busca empreses locals que vulguin contractar aprenents

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil ha atès, durant el 2021, a una cinquantena de joves de la comarca d'entre 16 i 29 anys que busquen feina, un col·lectiu que ha vist com, per exemple, situacions com les restriccions en la mobilitat ha dificultat la recerca d'una feina. Des del programa, indica la seva tècnica comarcal, Lola Martínez, s'aposta per buscar empreses locals que necessitin joves amb ganes d'aprendre un ofici o assumir les tasques d'una empresa: "Falta sensibilitzar a la petita empresa, que és l'empresa que dona oportunitats als joves que tot i no tenir experiència ni carnet de conduir poden aprendre un ofici o tasques que desenvolupa l'empresa en específic". 

Així doncs, totes les empreses que vulguin contractar a joves poden posar-se en contacte amb la tècnica comarcal, qui gestiona les demandes de les empreses que estan buscant perfils professionals adients als llocs de treball i les difon entre els joves que estan en recerca activa de feina. També s'inclouen en una borsa laboral comarcal. 

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil té com a objectiu ajudar i acompanyar als joves en el procés de transició del sistema educatiu al laboral o ocupacional mitjançant el treball en xarxa amb els diferents dispositius que treballen amb persones joves. Per tal de fer-ho, s'atén a cada cas en particular, se li ofereix els recursos disponibles per tal de preparar aquesta entrada al món laboral i, a més, des d'aquest 2021, també es duen a terme tallers d'ocupació als centres educatius de la comarca.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

17°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 20km/h O

 • 29°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 19°C
  DT
 • 22°C
  DC

En directe

Els Informatius