dilluns, 29 març 2021

La Diputació presenta un cercador de Polígons d'Activitat Econòmica de la demarcació

La Diputació presenta un cercador de Polígons d'Activitat Econòmica de la demarcació

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida impulsa un nou cercador de polígons amb activitat econòmica dins la província de Lleida. Concretament, s'informa de 127 polígons que estan ubicats en 42 municipis de la demarcació. El punt de partida del cercador són les dades que estan disponibles en el SIPAE (Sistema d'Informació de Polígons amb Activitat Econòmica) impulsat per la Direcció General d'Indústria i altres organismes del Govern de la Generalitat de Catalunya. La informació que ofereix aquest cercador és sobre les dades generals de cada polígon, com ubicació i nom; les dades urbanístiques (superfície, georeferenciació, nombre de parcel·les) i les dades de serveis, equipaments i infraestructures.

Partint de la informació i les dades contingudes en el SIPAE, aquestes dades han estat verificades i actualitzades pels ajuntaments dels municipis que disposen de polígons. En el cas d'Agramunt, hi ha cinc zones industrials ubicades entre la carretera de Cervera i la de Tàrrega i una zona ubicada a la carretera de Cervera. En total, els polígons d'Agramunt compten amb 57 empreses.

Amb aquesta primera actuació, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida vol consolidar, mantenir i promocionar els polígons d'activitat econòmica, contribuint a dinamitzar-los com un veritable actor econòmic que genera llocs de treball. L'objectiu és posicionar la demarcació de Lleida com una bona opció d'implantació empresarial a Catalunya amb l'objectiu de captar empreses interessades en els sectors productius en què destaquen les comarques de lleidatanes, afavorint el creixement de l'economia i el benestar dels lleidatans. 

Es pot accedir al cercador a través del següent enllaç


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h O

 • 21°C
  DL
 • 19°C
  DT
 • 19°C
  DC
 • 14°C
  DJ
 • 19°C
  DV

En directe

Els Informatius