dijous, 1 abril 2021

Nou servei d'ocupació per a majors de 30 anys a Agramunt

Nou servei d'ocupació per a majors de 30 anys a Agramunt

Agramunt disposarà des d'aquest dijous, 1 d'abril, d'un nou servei d'ocupació dirigit a persones majors de 30 anys. Una tècnica d'ocupació del Consell Comarcal de l'Urgell oferirà assessorament cada dijous de 9.00 a 14.00 hores a les oficines municipals.

A través del programa UBICAT, el consell comarcal ofereix orientació formativa i laboral i suport a la inserció a persones en situació d'atur més grans de 30 anys i altres en risc de vulnerabilitat que quedin excloses d'altres tipus de serveis especials.

Des del servei es realitzarà un seguiment personalitzat a cada participant amb un pla de treball que permetrà analitzar i conèixer les seves competències i habilitats i com treballar per millorar-les i orientar-les cap a un nou perfil professional. Es treballaran, per exemple, aspectes motivacionals, el coneixement d'eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o la capacitació digital.

Les persones interessades en participar en aquest programa, poden enviar un correu a [email protected] o trucar al 973 50 07 07.

D'altra banda, pels joves de 16 a 29 anys, el consell comarcal disposa del Servei d'Ocupació Juvenil a través del qual s'informa, s'orienta i s'assessora en qüestions d'ocupació, formació i emprenedoria. En aquest cas, el correu de contacte és el [email protected]

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 10km/h NE

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius