divendres, 9 abril 2021

Es recupera el confinament comarcal fins al proper 19 d'abril

Es recupera el confinament comarcal fins al proper 19 d'abril

A partir de la mitjanit d'avui divendres s'ha recuperat el confinament comarcal també per a la bombolla de convivència, una mesura adoptada pel Procicat i que estarà en vigor fins al proper 19 d'abril. A part d'aquesta mesura, la resta de restriccions continuen vigents. Així doncs, només es poden fer desplaçaments fora de la comarca o dels límits de Catalunya per les excepcions previstes, com ara motius laborals, sanitaris, d'estudis, retorn al lloc de residència habitual, cura de persones grans, menors o amb dependència, o també dels menors en cas que els progenitors estiguin separats, exàmens inajornables o causes de força major.

També entren dins les excepcions previstes les competències esportives autoritzades i les excursions o colònies dels grups bombolla escolars.

En canvi, tenir una reserva en un hotel o allotjament turístic o una entrada per anar al teatre, per exemple, no dona dret a trencar el confinament comarcal.

Protecció Civil recomana portar una declaració d'autoresponsabilitat que justifiqui el motiu del desplaçament.

Per altra part, continua vigent el toc de queda, entre les 10 de la nit i les 6 del matí, a tot el territori.

En les trobades i reunions socials, durant el dia d'avui continua vigent la mesura de Setmana Santa acordada al Consell Interterritorial de Salut: màxim de 6 persones en espais públics exteriors, 4 en interiors i només els convivents en el cas dels domicilis.

A partir de demà dissabte, es torna a la norma anterior: un màxim de 6 persones tant a l'interior com a l'exterior, llevat que es tracti de convivents. 

Continua prohibit el consum d'aliments i begudes a les trobades o reunions als espais públics, excepte en els àpats a l'aire lliure a les sortides escolars i a les activitats de lleure i socioeducatives permeses.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT
 • 21°C
  DC

En directe

Els Informatius