divendres, 9 abril 2021

Agramunt inicia la vacunació de persones d'entre 70 i 79 anys per ordre descendent d'edat

Agramunt inicia la vacunació de persones d'entre 70 i 79 anys per ordre descendent d'edat

El CAP d'Agramunt ha iniciat, aquesta setmana, la vacunació de persones d'entre 70 i 79 anys, una franja d'edat que s'ha començat a programar després que ja s'hagi administrat la vacuna a aquelles persones majors de 80 anys que s'hagin volgut vacunar. L'infermer del CAP, Albert Romero, indica que la vacunació es farà per ordre descendent: "La nova franja d'edat serà de majors de 70 anys i, per fer-ho de forma més equitativa, el que fem és un ordre descendent de l'edat, baixant de 79 a 70 a mesura que ens arribin les vacunes".

Així doncs, des del CAP d'Agramunt s'anirà citant a aquelles persones que es puguin vacunar a mesura que es tingui la disponibilitat de les vacunes. Cal recordar que es el propi centre sanitari el que es posa en contacte amb les persones.

Fins al moment, el CAP d'Agramunt ha vacunat, amb la primera dosis, a poc més de 600 persones majors de 80 anys i de 79 i 78 anys. D'aquestes, poc més de 300 han rebut les dues dosis.

Des del CAP també es recorda que si alguna persona major de 80 anys es vol vacunar i no se l'ha convocat, pot trucar al CAP per demanar cita.

Cal recordar que, de moment, les persones d'entre 60 i 65 anys no es vacunen al CAP d'Agramunt, sinó que és Salut qui les cita directament mitjançant un missatge de text (SMS) per citar-les o es la pròpia persona qui pot demanar cita prèvia al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 15%
humitat: 55%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT

En directe

Els Informatius