dimecres, 14 abril 2021

El Col·legi Mare de Déu dels Socós crea una 'app' per fer una gimcana d'orientació amb els alumnes de 6è

El Col·legi Mare de Déu dels Socós crea una 'app' per fer una gimcana d'orientació amb els alumnes de 6è

Els alumnes de 6è del Col·legi Mare de Déu dels Socós realitzaran demà una gimcana d'orientació per la vila d'Agramunt que tindrà, com a suport, una aplicació per a dispositius mòbils que ha desenvolupat el mestre d'educació física Xavier Escanilla. L'objectiu, indica el professor, és que els alumnes treballin l'orientació: "És una gimcana d'orientació que fem dins de la programació d'educació física, on treballem l'orientació. L'activitat consisteix en fer una gimcana pel centre de la vila i anar a certs llocs, on s'ha de contestar diferents preguntes. Tot això, amb l'ajuda dels mòbils i d'una aplicació".

Així doncs, l'aplicació en qüestió proposa uns punts en un mapa que els alumnes hauran de localitzar i, un cop en cada indret assenyalat, es planteja un enigma que hauran de respondre en la mateixa aplicació i que quan es finalitzi, aquesta avaluarà el temps emprat i les dades introduïdes.

Amb aquesta activitat es vol treballar l'orientació en l'espai en relació a un mateix i als altres emprant nocions tipològiques; participar dels jocs, espais i materials; respectar les normes dels jocs; aprendre a utilitzar els dispositius digitals i les seves funcionalitats bàsiques de manera guiada per realitzar tasques senzilles i, finalment, conèixer l'entorn mitjançant la pràctica esportiva.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius