dimecres, 14 abril 2021

Projecten el documental 'El proxeneta' a Agramunt

Projecten el documental 'El proxeneta' a Agramunt

L'Institut Català de les Dones ha organitzat 4 activitats a l'Urgell, dins el projecte ‘Conseqüències del consum de prostitució'. Entre els objectius d'aquest projecte hi ha el d'obrir un debat en la societat sobre la prostitució i també sensibilitzar al col·lectiu jove sobre les conseqüències que té el seu consum. Les activitats programades dins d'aquest projecte són la projecció del documental ‘El proxeneta', de Mabel Lozano, directora de cinema i documentalista. La projecció es farà en dues ocasions: el divendres 16 d'abril, a les 19.30 h al Teatre Armengol de Bellpuig i el dissabte, 17 d'abril, a les 11.30 h al Teatre Casal d'Agramunt.

Per altra part, també es projectarà el documental ‘Biografía del cadàver de una mujer', de la mateixa directora, el dissabte, 17 d'abril a les 19.30 h als Cinemes Majèstic de Tàrrega.

Finalment, el diumenge, 18 d'abril, a les 12.00 h, l'Espai Museístic del Cinema de Vallbona de les Monges acollirà la conferència ‘Els lligams entre pornografia i prostitució i els seus perills', amb la directora dels dos documentals projectats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius