dijous, 15 abril 2021

Organitzen una cursa d'orientació per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

Organitzen una cursa d'orientació per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

El Patronat d'Esports s'ha adherit al Dia Mundial de l'Activitat Física amb una activitat familiar, una cursa d'orientació que tindrà lloc el proper dissabte 17 d'abril de 17.00 h a 20.00 h. Per tal de poder-la fer, s'ha creat tres nivells. El primer és un circuit urbà d'entre 6 i 7 quilòmetres que es pot fer corrent o caminant. També hi ha un circuit interior i exterior d'entre 10-12kms per fer corrent o amb bicicleta. I finalment hi haurà un circuit exterior d'uns 30kms per fer únicament amb bicicleta. 

Per tal de dur a terme aquesta cursa d'orientació, hi ha d'haver un adult per grup i seguir la normativa de Salut en temes de la Covid-19. Es facilitarà un mapa on hi haurà les ubicacions de les fites que s'hauran de fer per zones. Després de cada zona finalitzada s'haurà de passar pel punt de control (pavelló) on es donarà una credencial confirmant l'èxit assolit.

A cada grup participant se'ls donarà una graella que han de marcar amb les grapes corresponents a cada fita. En alguna de les fites es pot trobar algun tipus d'activitat per resoldre, i  s'haurà d'interectuar amb els gestors per solucionar-ho.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius