dilluns, 19 abril 2021

Creu Roja atén a 130 persones amb el programa Respon

Creu Roja atén a 130 persones amb el programa Respon

L'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt ha atès, amb el Programa Creu Roja Respon, a 130 persones des que es va posar en marxa a mitjans del mes de març de 2020. La irrupció de la Covid-19 i l'inici de la pandèmia van suposar, des d'un bon inici, un trasbals per a moltes famílies que van veure com, de com, deixaven d'ingressar diners. En el cas d'Agramunt, des de Creu Roja s'han fet, dins del programa Respon, 520 actuacions per ajudar a les persones que més han patit les conseqüències de la pandèmia. En un primer moment, indica una de les voluntàries de l'Assemblea, Isa Pons, la demanda de menjar va ser la principal preocupació: "El primer que vam veure va ser que hi havia molta demanda de menjar, perquè hi va haver la necessitat, per algunes persones, que van deixar de treballar de cop i, per tant, van deixar de cobrar un sou de cop. La demanda de menjar era la més important i també pels nadons, que necessitaven les coses més bàsiques, com alimentació, productes d'higiene i bolquers".

Així doncs, les principals actuacions que s'han fet en el marc d'aquest programa és l'entrega de kits d'alimentació per a adults, d'higiene personal i de la llar i, pel que fa als més menuts, també s'han gestionat productes de puericultura i kits d'alimentació.

A banda, també es va potenciar el seguiment telefònic a moltes persones que vivien soles, per tal de fer un seguiment de les seves necessitats i també la funció d'acompanyament.


Imatge d'arxiu de la gestió dels kids d'ajuda

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C


prob. precipitació: 15%
humitat: 55%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT

En directe

Els Informatius