dimecres, 21 abril 2021

Setmana cultural i literària al Col·legi Mare de Déu dels Socós

Setmana cultural i literària al Col·legi Mare de Déu dels Socós

El Col·legi Mare de Déu dels Socós celebra una setmana literària i cultural relacionada amb la Diada de Sant Jordi en la que es faran diferents activitats pensades per tal de fomentar la lectura des d'un àmbit més cultural. La primera de les activitats que es va fer ahir va ser l'elaboració d'un ‘lip dub' amb tots els alumnes, des de la llar d'infants fins a 6è de primària. El director de l'escola, Josep Maria Porté, explica que amb el ‘lip dub' es vol fer l'acte simbòlic de fer una cadena de lectors: "Un ‘lip dub' és un videoclip en el que la càmera no s'atura i hi ha unes accions que els alumnes representen. Al tractar-se de la setmana de Sant Jordi, els alumnes el que han fet és l'acte simbòlic de fer una lectura amb una cadena de lectors que han sortit des de l'escola i que han arribat, asseguts amb un llibre a la mà, a la Plaça de l'Ajuntament". 

El ‘lip dub' es podrà veure aquest divendres a la pàgina web i xarxes socials de l'escola.

Pel que fa a les altres activitats, també s'han programat una activitat de micro-animació de cinema pels alumnes de primària, en el marc del projecte anual de l'escola, que aquest any està relacionat amb el cinema.

L'escola també acollirà la presentació del conte d'en Marc Puebla, ‘Senyor Victorino. El somni d'un caparró'.

I finalment, pels alumnes d'educació infantil i cicle inicial de primària, es farà un conta-contes amb titelles a càrrec de la companya ‘4 Contes' en el que es tractarà sobre l'impacte del plàstic a les nostres vides, amb la representació ‘El fons del mar'.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius