dilluns, 26 abril 2021

Els mestres torronaires d'Agramunt, eix temàtic del cinquè camp de treball

Els mestres torronaires d'Agramunt, eix temàtic del cinquè camp de treball

Agramunt acollirà, per cinquè any consecutiu, un camp de treball en el que un total de 14 joves d'entre 14 i 17 anys realitzaran diferents activitats sota un mateix eix temàtic. Aquest any, indica Toni Domingo, representant de la Cooperativa de Lleure Quàlia, el camp de treball girarà entorn als mestres artesans agramuntins: "Hem projectat un camp de treball per posar en valor els mestres artesans dels torrons. Seguint el format de l'any passant, conjuntament amb el centre de cal Carreter, volem dissenyar una ruta que ens serveixi, l'últim dia del camp de treball, per fer una cursa d'orientació". 

Així doncs, el camp de treball servirà per a crear valor afegit al territori, destacant el seu patrimoni i, des de l'any passat, serà un dels que treballen també la inclusió social, tal i com indica l'alcaldessa, Sílvia Fernández: "El camp de treball a Agramunt té un plus ja que no només posem en valor el territori i el patrimoni sinó que també treballem el tema de la inclusió social i la integració amb els joves de Cal Carreter".

El d'Agramunt és un dels 16 camps de treball que aquest estiu s'organitzaran a les demarcacions de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran i el Solsonès. Els camps de treball són activitats de voluntariat en les que hi poden participar joves d'entre 14 i 29 anys. Per aquesta edició, indica la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Lourdes Ravetllat, les temàtiques continuaran sent molt variades: "Hi ha una mica de varietat, des de camps on es treballa més l'arqueologia, altres el medi ambient, i aquest any fins hi tot n'hi ha un de feminisme". 

En total, per la demarcació de Lleida i l'Alt Pirineu s'han convocat 256 places. En el conjunt de Catalunya, aquest any s'ofereixen 61 camps de treball, amb 1.012 places.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 20km/h O

 • 29°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 19°C
  DT
 • 22°C
  DC

En directe

Els Informatius