dimecres, 28 abril 2021

Agramunt celebra el Dia de la Mare amb un mercat de primavera

Agramunt celebra el Dia de la Mare amb un mercat de primavera

Coincidint amb el Dia de la Mare i el permís d'obertura comercial, l'Ajuntament d'Agramunt, la Unió de Botiguers i els comerciants de la vila organitzen aquest diumenge, 2 de maig, un Mercat de Primavera. La regidora de Fires, Tamara Lombardo, explica que l'objectiu d'aquest mercat és promocionar l'activitat econòmica d'Agramunt: "El principal objectiu d'aquest Mercat de Primavera és promocionar l'activitat econòmica d'Agramunt i estar al costat dels comerços i dels productors locals en tot el que els puguem ajudar, tenint en compte l'any difícil que tots estem vivint".

Des de les 10.00 h fins les 14.00 h, els comerços del centre històric obriran les portes i, per als que no disposin d'establiment en aquesta zona, s'ubicarà un espai de unes 10 parades a la plaça del Mercat.

Aquesta cita comercial s'uneix a la inauguració de l'exposició ‘Memòria', de Serafina Balach, una mostra de la seva obra ubicada als aparadors de 29 establiments del centre històric. La inauguració també es farà a la plaça del Mercat i el projecte es podrà veure durant els mesos de maig i juny.

Balasch va idear el projecte ‘Memòria' durant el confinament, un període que va aprofitar per posar ordre a la seva feina, però que, a la vegada, li va fer sorgir un sentiment de nostàlgia per estar lluny de la seva terra. Fruit d'aquest procés, doncs, va sorgir la idea d'exposar la seva obra al seu poble, en un espai al cor de la vila, amb una llarga història i que segueix viu gràcies a la persistència dels comerciants i gent que hi habita. La inauguració tindrà lloc aquest diumenge, a les 11.30 hores.

Foto: Cartell

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius